Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.

Conas headset Bluetooth a nascadh le fón póca

Vabastusaeg: 2020-09-22 11:41:44  Löögid: 6

" Kuidas ühendada Bluetoothi klapid " ja " kuidas kasutada Bluetoothi kõrvaklappe " on muutunud probleemiks paljudele kasutajatele.Seal on palju brände kõrvaklapid, ja stiilid Bluetooth kõrvaklapid tekivad lõputult, kuid kasutamise meetodid on põhimõtteliselt samad.Let&35;39;s. õppida, kuidas ühendada Bluetoothi klapid mobiiltelefoniga ja kuidas seda kasutada.


Esiteks.Pealkiri peal

Vajutage peakomplekti lülitit pikka aega, kuni klapite näidiku valgus vaheldumisi vilgub või te kuulete kiiret tooni " võimsus sees " või " võimsus sees " Jah.Pärast seda, kui peakomplekt on sisse lülitatud, vajutage pikka nuppu uuesti, kui peakomplekt on välja lülitatud.Kiire toon on " Lülitage välja. " või " Lülitage välja. " Jah.Praegu on mõned turul sõrmejälje tajumisega varustatud kõrvamasinad tavaliselt pikka aega sisse- ja väljalülitatud.


Kaks.Ühenda Bluetooth

Lülitab mobiiltelefoni Bluetoothi ühenduse funktsiooni sisse ja otsib oma seadet nende seadmete nimekirjas, mis on läbi otsitud.Üldiselt nimetatakse nimi koos toote kaubamärgi ja mudeliga.Pärast seadme nime klõpsu näitab seadme valgust " ühendatud " Kõrvaklapid ei vilgu enam.Kui ühendus ei ole edukas, saate proovida lülitada Bluetooth mobiiltelefoni esimene, ja seejärel lülitada peakomplekt sisse.Praegu on enamik Bluetooth kõrvaklappe ühilduvad Android ja õun.Kui sa üritad ühendada korduvalt, see võib olla, et on kvaliteedi probleem kõrvaklappide.

Nüüd Bluetooth kõrvaklapid toetavad ka kuvada voolu mobiiltelefoni.Erinevad kõrvaklapid võivad olla erinevad, kuid selle asukoht on kuvatud ekraani ülaosas.

Kui ühendus on edukas, saate mängida muusikat ja video otse oma mobiiltelefoni.


Kolmas.Kõrvuti funktsiooni kasutamine

Jõu võti

Sisselülitamise võti kontrollib voolu sisse ja välja.See on ka mängupaus ja vastus / lõpp call võti, mida saab vajutada üks kord.Erinevad seadmed võivad toetada erinevaid funktsioone, mis tuleb kindlaks määrata vastavalt peakomplekti funktsioonile.

Helitugevuse võti

Bluetoothi peakomplekt, et vältida tülikas nupp, tavaliselt kasutatakse eelmise laulu järgmine laul ja maht pluss miinus võti nupp, maht + võtme vajutamine kord on suurendada maht, pikk vajutamine või topelt press on järgmine laul.Helitugevus - vajuta klahvi üks kord, et vähendada helitugevust, ja pikk press või topelt press eelmise laulu.Erinevate kõrvaklappide nuppude funktsioon on erinev.

" Kuidas ühendada Bluetoothi klapid " ja " kuidas kasutada Bluetoothi kõrvaklappe " mõned ehtsad kõrvaklapid koos juhistega kirjeldada kasutamise meetodeid ja funktsioone.Enne kasutamist võtke juhised välja ja lugege need hoolikalt läbi, et õppida kõrvaklappide funktsioone kasutama.


Eelmine: Millele tuleks tähelepanu pöör...

Järgmine: Kas kuularid on traadita või tra...