Shenzhen Konroy Technology Co. , Ltd.

treoir cothabhála] an dtuigeann tú cothabháil earphone i ndáiríre?

Vabastusaeg: 2020-09-22 11:09:26  Löögid: 7

Tänapäeval muutuvad inimesed ja#39.Kõrgekvaliteedilise ja hea heli taotlemine üha kõrgemaks.Me kulutame tihti palju raha, et osta erinevaid kvaliteetseid kõrvaklappe.Ja kui me ostame kõrvaklapid, siis me hakkame esile tõstma mõningaid probleeme, nagu traadi kulumine, kuidas puhastada, kuidas küpsetada paremini ja nii edasi.Kui lemmik kõrvaklapp on hoolikalt hooldada kasutaja, selle kasutamise aega ka pikendada.

Nüüd Runfeng tutvustab kõige põhilisema terve terve mõistuse kõrvaklappide hooldust partneritele, lootes, et sõbrad saavad mõista põhilisi teadmisi nende kõrvaklappide igapäevaelus, et paremini säilitada oma kõrvaklapid.

Kõrvaklapi hooldustõendid

▍ kõrvaklappide maht peab olema kontrolli all

Võib öelda, et see on kõige lihtsam viga kasutajatele kõrvaklappe, sest paljud kasutajad armastavad muuta maht kõrvaklappe maksimaalselt.Kuigi kuulamine on nauditavam, põhjustab see suurimat kahju kõrva ja pessaari.Rasketel juhtudel põletab see häälespiraali ja põhjustab vältimatuid kaotusi.

▍ hoia eemale tugevast magnetvälja ja niiskest keskkonnast

See on kõige põhilisem oskus kõrvaklappi kasutada.Tugev magnetväli põhjustab teatud kahju tundlikkus kõrvaklapid ja heli kvaliteeti kõrvaklapp ei saa ignoreerida.Niiske keskkonnas on kõrvaklappi seade roostetanud ja kõrvaklapil on tõsine häälehälve. See on väga hea.Seetõttu peaksid sõbrad sellele punktile tähelepanu pöörama.

▍ kuulari traat peab olema kaitstud

See&35;39;on nagu ajaks pärast higistamist kõrva pealt higi ära pühkida, vastasel juhul põhjustab see kõrvaklappide juhtmele teatavat korrosiooni ja püüab kõrvaklappi kasutades hoida eemale ilutulestikust.Pole vahet, kas juhe või kõrvakest on põlenud, see kaotus on täiesti parandamatu.

▍ talvel on traadi ja kõrvaklappide kaitse olulisem

Kuna talvel on madalam temperatuur, muudab kõrvaklappide juhe haavatavamaks ja kui sa ei pööra sellele t ähelepanu, siis see puruneb.Kui sa kasutad kõrvaklappi väljas ja sisened sooja ruumi, siis temperatuuri erinevus põhjustab vananemise kõrvaklappide juhtme ja seadme. See on väga hea.

▍ kõrvaklappide kandmine magamise ajal on väga kahjulik

Sest sõbrad pööravad ümber või muutuvad teadvusetuks, kui nad magama jäävad.Sel ajal, kui nad kannavad kõrvaklappe, põhjustab traat teatud takerdumist või purustab kõrva kesta.Sel ajal ei ole vahet, kas kuular on katki.Kui sa veel endale viga teed, ei kaota sa midagi.Isegi kui su sõbrad on harjunud muusikat kuulama, kui sa magama jääd, pead sa oma kõrvad enne magama minekut magama panema. Võta masin maha.Jäta see meelde.

▍ tähelepanu tuleks pöörata ühepoolse tugeva kõla probleemi vältimiseks paigaldamisele ja paigaldamisele.

Mõned sõbrad igapäevases kõrvaklappide kasutamises, puutusid kokku kõrvaklappide ühepoolse heli probleemiga.See on tõenäoliselt tingitud joodi liigese lahtitõmbamine põhjustatud tõmmates traadi käsitsi, kui võtta maha pistik.Tegelikult, kuigi on fikseeritud kiht vahel kõrvaklappide juhtme ja pistiku ühenduse osa, see on ikka väga nõrk sees.Seetõttu, kui sisestamine ja plug plug, sa peaksid pöörama tähelepanu hoida plug oma käega ja seejärel plug see, et vältida olukorda.

▍ don&935;t t õmba traat kõvasti

Säilitamisel ei tohi kasutada tugevat viisi kõrvaklappide juhtme voltimiseks, mis põhjustab kõrvaklappide traadi pinna pragunemist või põhjustab teatud kahjustusi kõrvaklappide sisejuhtmele, mille tulemusena kõrvaklapp ei kõla.

▍ uut masinat tuleks eelkuumutada väiksema helitugevusega

Kui sa saad uue kuulari, proovi mitte kasutada suuremat helitugevust, et mõjutada pessaari.Õige viis on kasutada väiksemat helitugevust, et esmalt kõrvaklapp üles soojendada, ja seejärel kasutada väiksemat helitugevust ja rohkem rahustavat muusikat, et valmistada kõrvaklapp kõigepealt, et saavutada parim töötingimusi diafragma.

▍ proovi mitte puutuda seadet oma kätega

Seadme osa kõrvaklapid on suhteliselt habras, nii et eemaldades kõrvaklapid, peate pöörama tähelepanu kaitsele ja püüdma mitte puutuda seade oma käega, sest isegi kui ei ole kahju üksuse, see jätab ka higiplekke seade, mis mõjutab heli kvaliteeti.

GenericName " Keev konn soojas vees " viis

Sa peaksid kasutama viisi, kuidas keeta konnasid soojas vees, et teha lihtne katel.Sa saad kõigepealt pöörata maht poole teatud aja jooksul, ja seejärel muuta maht normaalne, kuid mitte maksimaalne.Aeg saab arvutada vastavalt teie enda ajale.Don't küsi kindlat aega, kui tunned, et heli on sisse lülitatud ja siis saad selle sisse lülitada. Sa võid kuulata häält, mis sulle meeldib.

Kuidas tuleks kõrvaklappe puhastada?

Let's rääkida kõrva kõrvaklapp tooteid.Nende kõrvatroppide puhastamisel on kõige parem kasutada vatitupsusid, et neid puhastada alkoholiga.Sel viisil, baktereid saab kõrvaldada ja mustus kõrvaklappi varras saab puhastada.Kui ei, saate kasutada vett puhastamiseks, kuid see on väärt märkimist, et kas te kasutate alkoholi või puhast vett, siis peaksite ootama kuni kõrvaklapp varras on täiesti kuiv, enne kui panna see kõrvaklapp kuulamiseks, et vältida vee esinemine kõrvaklapp.

Kõrvaklappide puhul on mustust vähem, sest kõrvaklappide kattes ei ole mingit mustust.Siiski, higiplekke ja muud raskesti puhtad märgid jäetakse kõrvaklappide ajal päevase kuulamise.Sel ajal, saate võtta osa kõrvaklapp, pühkida see desinfektsioonivahendiga, või pihustada seda spray pudel ja seejärel kuivatada see koos paberrätikuga.

Loodan, et see artikkel aitab sul kõrvaklappe hooldada!


Eelmine: Cén fáth gur fearr headset Blue...

Järgmine: Millele tuleks tähelepanu pöör...